østerbro.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Østerbrogade

Kontor i Østerbrogade

Østerbrogade 19-246 I hjertet af Østerbro findes der de mest charmerende og lækre bygninger og virksomhedslokaler, der har tæt beliggenhed til togforbindelser ved Svanemølle- eller Østerport station og busforbindelser fra buscentralen på Trianglen. På østerbrogade finder man ydermere gode indkøbsmuligheder, et rigt café- og shoppingliv, smukke grønne områder som bl.a. Fælledparken og med Øbrohallen og Østerbro Stadion som nabo, er der også nem adgang til et væld af sportsaktiviteter. På Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade finder du et væld af shoppingmuligheder. Slut aftenen af med en teaterforestilling på Østre Gasværk og spis på en af områdets eksklusive restauranter.

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.